BUDAPESTI KARÁCSONYI VÁSÁR 2017.

Budapesti Karácsonyi VásárHihetetlen, de eltelt egy év, és újra megnyílnak a karácsonyi vásárok kapui. Évről-évre egyre nagyobb siker a Vörösmarty téri Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár, mely idén sem maradhat el, zsűrizett kézműves és iparművészeti termékek, valamint gazdag gasztronómiai kínálat nélkül.

A Vörösmarty téren található karácsonyi vásár Európa egyik legismertebb téli turisztikai eseménye, mely számunkra is minden évben nagy felkészülést igényel. Komoly megmérettetés nekünk, és a kézműves társaimnak egyaránt. A világ minden tájáról érkeznek érdeklődők, hogy a magyar kézműves munkákat megnézzék, megismerjék, és megvásárolják. Ennek eredményeképpen a Vörösmarty téri Karácsonyi Vásárnak a jó híre már nem csak Európát, hanem az egész világot bejárta. Számunkra is nagyszerű érzés, hogy megelégedéssel, elismeréssel nyilatkoznak a látottakról.

Az idei 2017-es Budapesti Karácsonyi Vásáron is ott leszünk, most is széles választékkal, új formájú, fazonú kabátokkal várjuk vásárlóinkat.

 

Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren
Könnyen megtalálhat minket, keresse a GARAY SZŰCS-öt a 2A standnál,
az oroszlános szökőkútnál.

 

2017. november 10-től (péntek) 2017. december 29-ig (szerda)
várjuk az érdeklődőket az idei évi Karácsonyi Vásáron!